Bumbum åker fort

Foto, design och produktion av dockor Ann-Christine Magnusson

Pappa vill också åka på Bumbums kälke. Men då händer det som inte får hända.
Kälken går sönder. Vad ska de göra nu?

”Moderna pekböcker med bra sensmoral! Jag förnimmer en lugn behaglig känsla när Bumbum hänger med sin pappa.”

LitteraturMagazinet

”Det är ljuset, klädernas veck och lejonkroppens gester som nästan får mig att tro att Ann-Christine Magnusson bara varit där med kameran och sett det hända.

Böcker som låter barn vara just barn (eller uppstoppade lejon) utan stereotyper eller fördomar.”
Skånska Dagbladet om Bumbum-serien
”Bumbum är ett gosedjurslejon som leker i snön. Ja, man kan nästan tro att hon gör det alldeles på riktigt och att Ann-Christine Magnusson bara har råkat vara där med sin kamera. Det här är nämligen fotobilderböcker med riktigt bra arrangerade scener som förmedlar härlig vinterstämning och lekglädje.”
Barnboksprat

”Jag älskade dessa böcker och min son likaså. För min tvååring var de vardagliga konflikter som han stöter på och till det bilder på gosedjur som han älskar att leka med. Jag rekommenderar Bumbum-serien varmt.”
Feministbiblioteket